8 reaktioner på ”Omdömen Tyga Gård”

 1. Maria Rensfeldt

  Vi besökte gården och fick träffa alla djuren. Pojkarna 8, 6 och 2 år var alla förtjusta när de fick klappa fåren, katten och hästen. När de fick mata djuren blev de ännu gladare. Hönsgården var också kul. Tack för en trevlig och lustfylld upplevelse.

 2. Det var spännande att få vara med i allt arbete som görs med alla djuren på Tyga Gård! Barnen fick verkligen komma nära och uppleva både höns och får äta ur handen. Ridningen och åka häst och vagn var höjdpunkter! Lili berättade jättemycket och var fin med både barn och djur!

 3. Vilken upplevelse för både vuxen och barn att få mata hönsen och fåren ur händerna. fåren och hundarna var väldigt sociala och tyckte om att bli klappade. 11-åringen fick rykta och rida. Riktigt roligt för hela familjen och bra guidning av lili som lärde oss mycket om djuren. rekommenderas varmt!

 4. Vi hade en underbar dag med Lili och alla djuren. Vi fick sköta om höns och tupp och mata från handen, sköta om hästarna, gosa med vovvarna och stallkatterna. Klappa och mata de supergulliga svartnosfåren. Rida på snällaste ponnyn och åka hästvagn. Världens bästa dag och Lili hade så mycket spännande och intressant och berätta om allt på gården. Dessutom tog vi en titt i galleriet där Lili har sin vackra konst. En toppendag!

 5. Nadine Bergquist

  Tyga gård är en väldigt speciell plats. Vacker, vilsam och välkomnande. Vår familj hade en mycket fin stund ihop där Lili tog oss med på en tur på gården där barnen (och jag) fick bekanta oss med alla djuren, lära oss mer om dom och njuta av den vackra omgivningen på bästa möjliga sätt. Vi hade med oss barn som är 8 och 16, och upplevelsen var lika uppskattad av båda. Ingen av dom ville åka hem och flera veckor senare pratar barnen fortfarande om hönorna och framförallt hästarna Costas, saga och Pompe. En mycket fin dag som jag varmt rekommenderar att man unnar sig och sin familj.

 6. frida schlasberg

  Vi hade en helt fantastisk dag på Tyga gård. Det är en ynnest att få vistas i en så välskött och vacker gårdsmiljö och dessutom mata och klappa fåren, hundarna och hönsen. Att rida och köra fina hästen costas var en underbar upplevelse. Det här är ett äventyr vi varmt rekommenderar till alla, både stora som små.

 7. Elisabet Bergqvist

  Tack till Lilli och alla djuren för en fantastisk dag med härliga upplevelser och kunskap om djuren. Våra 5 barnbarn 4-9 år hade en underbar dag! Alla ville vi ta med oss hästen Costas hem ❤️

 8. Jag kan varmt rekommendera ett besök på Tyga Gård. Jag var där med min 11-årige son och vi hade båda en helt fantastisk dag på gården med Hästen Costas, hundarna Isac och Morgan, katten Hedvig, tuppen Peter och alla hönorna och inte minst de keliga valliska svartnosfåren ❤ Det är inte ofta man får träffa djur som äter direkt ur händerna på en. Vilken upplevelse! Vi vill gärna komma tillbaka.

  Tack Lili för att du tog så väl hand om oss! Och tack till Biljana för en riktigt fin ridlektion!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *